Bij BESTELLING/ AANKOOP door u via de website, de e-mail, tijdens markten, of op enige andere wijze, geeft u te kennen dat u met de algemene aankoop voorwaarden akkoord gaat.
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden artikelen en op alle met u (klant) gesloten overeenkomsten en diensten.

BESTELLING PLAATSEN:
Alle goederen blijven eigendom van Crea-Lana tot volledige betaling heeft plaatsgevonden. Alleen correct ingevulde bestelformulieren kunnen in behandeling worden genomen. U dient een geldig e-mail adres en telefoonnummer in te vullen op het bestelformulier. Bij twijfel over de juistheid van de door de klant verstrekte gegevens, heeft Crea-Lana het recht de bestelling niet in behandeling te nemen, dan wel melding te maken bij de internet provider in geval van misbruik of fraude.

BETALING:
Betalen kan op 6 manieren: IDEAL, PAYPAL, Bancontact / Mister Cash , SofortBanking / DIRECTebanking of vooruitbetaling, er worden altijd extra bankkosten gerekend bij alle betalingen, deze kosten kunt u besparen door de optie: VOORAF OVERMAKEN te kiezen. Wij houden de bestelling 5 dagen voor u gereserveerd. Is het bedrag niet binnen die periode bijgeschreven op rekening NL02RABO0306553678 dan worden de artikelen weer terug aangeboden op onze site waar u deze opnieuw kunt bestellen.

LEVERING en AANSPRAKELIJK:
Levering van artikelen vindt plaats zolang de voorraad strekt. Crea-Lana levert alle artikelen zo snel mogelijk (na ontvangst van betaling wordt je bestelling direct verzonden). Mocht een artikel toch niet meer op voorraad zijn zoals uitverkocht: Crea-Lana dit weten via e-mail. Vervolgens storten wij het aankoopbedrag terug op uw rekening. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele beschadigingen, vertragingen of zoekraken van pakketjes/enveloppen tijdens het verzenden van het product.

SCHADE/LETSEL:
Crea-Lana is niet aansprakelijk voor schade/letsel veroorzaakt door producten van Crea-Lana.

GARANTIE:
Op alle producten die Crea-Lana verkoopt zit 7 dagen garantie. Er zit geen garantie op producten in de aanbieding. Er kan alleen aanspraak gemaakt worden op garantie wanneer producten ondanks naleving van de geadviseerde handelswijze stuk gaan. De artikelen zijn van uitstekende kwaliteit.

RETOUREN:
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@crea-lana.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Klachtenregeling:
1. De ondernemer beschikt over een voldoende bekend gemaakte klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure.
2. Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen 7 dagen volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij de ondernemer, nadat de consument de gebreken heeft geconstateerd.
3. Bij de ondernemer ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door de ondernemer binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.
4. Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.
5. Bij klachten dient een consument zich allereerst te wenden tot de ondernemer. Bij klachten die niet in onderling overleg opgelost kunnen worden dient de consument zich te wenden tot Stichting WebwinkelKeur (www.webwinkelkeur.nl), deze zal gratis bemiddelen. Mocht er dan nog niet tot een oplossing gekomen worden, heeft de consument de mogelijkheid om zijn klacht door Stichting GeschilOnline (www.geschilonline.com) te laten behandelen, de uitspraak hiervan is bindend en zowel ondernemer als consument stemmen in met deze bindende uitspraak. Aan het voorleggen van een geschil aan deze geschillencommissie zijn kosten verbonden die door de consument betaalt dienen te worden aan de betreffende commissie. Tevens is het mogelijk om klachten aan te melden via het Europees ODR platform (http://ec.europa.eu/odr).
6. Een klacht schort de verplichtingen van de ondernemer niet op, tenzij de ondernemer schriftelijk anders aangeeft.
7. Indien een klacht gegrond wordt bevonden door de ondernemer, zal de ondernemer naar haar keuze of de geleverde producten kosteloos vervangen of repareren.

Geschillen:
1. Op overeenkomsten tussen de ondernemer en de consument waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Ook indien de consument woonachtig is in het buitenland.
2. Het Weens Koopverdrag is niet van toepassing.

PRIJZEN EN WEBSHOP-TEKSTEN: Crea-Lana heeft het recht haar algemene verkoopvoorwaarden ten alle tijden te wijzigen. Crea-Lana mag zonder reden prijzen en teksten op de website/winkel veranderen.

WEBSITE:
Niets van deze site mag door derden gebruikt worden zonder toestemming vooraf vanuit Crea-Lana. Alle rechten van deze site, zowel het logo, de teksten als overige afbeeldingen zijn voorbehouden aan Crea-Lana.

Crea-Lana is een handelsnaam van VT-Trade en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Middelburg onder nummer 64212890.
BTW nummer NL001770695B45

ADRES VESTIGING:
VT-Trade
Volker ThĂĽringer
Noordstraat 79
4531GD Terneuzen
Nederland.

VRAGEN?
Heeft u nog vragen? Mail ons! info@crea-lana.com(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Service van Crea-Lana

  • Gratis verzending
  • binnen Nederland
  • vanaf € 50,-
  • Verzending Belgë en
  • Duitsland vanaf € 75,-

Veilig betalen

  • Veilig online betalen
  •     met  iDeal,Paypal,
  •    bancontact
  •    en overboeking.

 

[WEBWINKELKEURWIDGET]

Nieuwsbrief

Wij versturen regelmatig een nieuwsbrief, meld u aan en mis niets!

» Gratis brei- en/of haak patronen
» Bijzondere acties en kortingscodes
» Nieuwe projecten en garens

 

Verzending

» Verzending naar Nederland, België en Duitsland vanaf € 6,20

» Levertijd tussen 2 en 6 werkdagen.

» Aanmelding voor retourneren is mogelijk binnen 14 dagen.

Lees meer over ons retourbeleid »

Vragen?

Heeft u vragen en/of opmerkingen?

U kunt ons altijd bereiken via e-mail of telefoon! 
 

T: (+31)(0)6 28 92 87 43 of (+31)(0)6 27 89 19 07
M: info@crea-lana.com
 

Contactformulier »

© 2012 - 2024 Crea-Lana | sitemap | rss