CAL2021 Ups n Downs Pink Beach

Vorige Artikel 3 van 10 Volgende
€ 85,00 (inclusief 21% btw)

PRE-ORDER

Jolanda en Naomi van Haakplein hebben voor het voorjaar van 2021 een prachtige nieuwe CAL ontworpen met de naam Ups n Downs!

De naam van hun CAL heeft zoals gebruikelijk bij Haakplein betrekking op de gebruikte steken in het project. De naam Ups n Downs is dan ook gekozen doordat het een zigzag patroon is geworden in vele uitdagende steken.

Donatie
Ups n Downs zijn onderdeel van het leven, en zonder dieptepunten geen hoogtepunten. Gelukkig zijn er vele prachtige initiatieven en stichtingen die anderen helpen bij dieptepunten. Bij verkoop van ieder pakket wordt er een donatie van €2,00 gedaan aan Stichting Ambulancewens Nederland . Deze stichting is opgericht door een ambulancechauffeur als aanvulling op de verzorging van immobiele terminale patiënten om hun laatste wens te vervullen met de hulp van vrijwilligers en een eigen ambulance. Een prachtige stichting die wij en Haakplein een warm hart toedragen en willen ondersteunen met deze donatie.

Pakketten en garens
Ups n Downs 2021 is als pakket verkrijgbaar in 3 stoere kleurvariaties: Pink Beach, Blue Wave en Gray Sand. Het wordt aangeboden als compleet pakket met voldoende garen voor het gehele project, leren label als finishing touch een centimeter welke goed van pas komt bij dit project. Er wordt gehaakt met Durable Cosy extra fine en haaknaald 3.5 mm.

Wanneer start de CAL?
De Ups n Downs 2021 start op vrijdag 2 april en eindigt juni, met een heerlijk zachte deken van ca. 120 x 165 cm als eindresultaat. De patronen, die elke weel verschijnen, zullen voorzien zijn van geschreven teksten en haakdiagrammen. 

Via de Facebookgroep 'Haakplein' en www.haakplein.com is de Ups n Downs Crochet Along 2021 te volgen. Pakketten zijn per direct als pre-order te bestellen en worden vanaf 15 maart uitgeleverd.

Service van Crea-Lana

[WEBWINKELKEURWIDGET]

Nieuwsbrief

Wij versturen wekelijks een nieuwsbrief, meld u aan en mis niets!

» Gratis brei- en/of haak patronen
» Bijzondere acties en kortingscodes
» Nieuwe projecten en garens

 

Verzending

» Verzending naar Nederland, België en Duitsland vanaf €5,95.

» Levertijd tussen 2 en 6 werkdagen.

» Aanmelding voor retourneren is mogelijk binnen 14 dagen.

Lees meer over ons retourbeleid »

Vragen?

Heeft u vragen en/of opmerkingen?

U kunt ons altijd bereiken via e-mail of telefoon! 
 

T: (+31)(0)115 851842
M: info@crea-lana.com
 

Contactformulier »

© 2012 - 2021 Crea-Lana | sitemap | rss